Utvecklas med oss

Att jobba som personlig assistent innebär ett omväxlande och roligt arbete där du har förmånen att bli en del av kundens liv. Ingen dag är den andra lik, vilket självklart ställer krav på din flexibilitet, lyhördhet och mångsidighet.

På Assre månar vi om våra medarbetare och som assistent är du ofta företagets ansikte utåt. Vi satsar på en bra arbetsmiljö och anordnar regelbundet utbildningar för att öka både kunskap och motivation. Om du som medarbetare mår bra och känner dig trygg är det med stor sannolikhet detsamma med våra kunder.

Som anställd hos oss får du en marknadsmässig lön. Vi följer kollektivavtalet för personlig assistans (Bransch G) och du omfattas av avtalspension samt ett antal avtalsförsäkringar. Dessutom erbjuder vi alla tillsvidareanställda som arbetar hos oss friskvårdsbidrag som kan användas till köp av gymkort eller liknande. Vi lottar också ut massage och zonterapi månadsvis och erbjuder tillsammans med ett lokalt företag zonterapi till subventionerade priser

För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Lediga tjänster

Behöver du ett extra jobb vid sidan av ditt ordinarie jobb? Studerar du? Då kan assistentjobbet vara ett bra komplement för dig. Vi har alltid behov av bra vikarier för vår ordinarie personal. Om du vill jobba extra som vikarier/semestervikarie eller om du vill göra en spontanansökan som vi spar och kan matcha mot kommande tjänster så tryck på länken nedan:

Just nu söker vi semestervikarier!

Aktuellt

Här nedan publiceras aktuella tjänster som kan vara ledig hos någon av våra kunder. Finns ingen ledig tjänst listad kan du göra en allmän ansökan genom länken ovan.