Ett värdefullt arbete

Du som är personlig assistent har ett fantastiskt, värdefullt, omväxlande och viktigt arbete. Det är du som är grunden till hela vår verksamhet och kan ge det våra kunder behöver.

Det är du som fixar och trixar och hjälper till med det som den som behöver assistans inte kan göra själv. Du städar, lagar mat, bakar, åker på utflykt, äter på restaurang, går och bowlar, fiskar, diskar, spelar spel, umgås och samtalar med din kund.

Du är involverad i kundens familj och vänner, eftersom behovet av personlig assistans inte slutar när en anhörig eller vän kommer på besök. Många kunder bor även hemma hos sina föräldrar så det finns fler att ta hänsyn till i arbetet.

Att jobba som personlig assistent innebär ett omväxlande och roligt arbete där du har förmånen att bli en del av kundens liv. Ingen dag är den andra lik, vilket självklart ställer krav på din flexibilitet, lyhördhet och mångsidighet.

Är du intresserad av att bli en del av vår fantastiska assistanskår och arbeta som personlig assistent? Kontakta oss redan idag.

”Jag går till mitt arbete med lätta steg.”

Min första tanke när jag började som assistent för 14 år sedan var att man ”gör” ju ingenting. Då kom jag från ett arbete som försäljare och var van vid att man måste leverera hela tiden.